OM GLOB METROPOLITEN TOURS

"GLOB METROPOLITEN TOURS",er et privat turistbyrå og ble etablert i 1996. For sitt arbeid har byrået mottatt flere nasjonale og internasjonale priser, premier og anerkjennelser, og har oppnådd gode resultater og et velfortjent ry som en pålitelig partner. Det tilbyr fullt tjenestespekter i turisme-næringen, med en profesjonell stab og de nyeste reservasjonssystemer. Byrået er medlem av Association of Travel Agencies of Serbia – ‘YUTA’, Tourist Organization of Serbia, og Tourist Organization of Beograd, International Air Transport Association "IATA", Handelskammer Beograd og Serbia, Handelskammer for Italia og Tyskland i Serbia.

business trips 1

"GLOB METROPOLITEN TOURS" sitt hovedkontor ligger i forretningsstrøket i Beograd, og har adresse: Makenzieva gate 26, Serbia.

Turistbyrået leverer profesjonell reiseservice av høy kvalitet med gode priser, som inkluderer:

· Informasjon, rådgiving og reiseplanlegging;

· Organisering av turer, messer og kongresser;

· Innkvartering innenlands og utenlands;

· Salg av billetter (fly, tog og buss);

· Salg av reise-turer;

· Utleie av turistfasiliteter, og andre fasiliteter om nødvendig;

· Tilby transport til og fra flyplassen (luksusbiler, minibusser, store busser);

· Organisering av forretnings-aktiviteter som også inkluderer organiserte besøk til kulturelle, sport og andreaktiviteter;

· VIP-tjenester;

· Utflukter og sightseeing;

· Kjøp av suvenirer og gaver;

· Organisering av forretningsmøter, konferanser, kongresser, messer, cocktailer og banketter;

· Leie av biler;

· Skaffe tilveie guidetjenester;

· Budtjenester.

VÅRT TEAM OG MISJON

Glob Metropoliten Tours´s ansatte er nøkkelen til turistbyråets suksess. Glob Metropoliten Tours består av et nøye utvalgt team på 25 kvalifiserte og profesjonelle personer, meget erfarne med fullt engasjement for å sikre en best mulig reiseplanlegging, å finne de beste løsninger for forretnings- og fritidsreiser, og å love våre klienter en best mulig kundepleie. Vi er flerspråkelige, dedikerte i vår jobb, og forsikrer om en service av høy kvalitet til alle våre partnere og klienter.

onama 002

Byråets organisasjonssystem omfatter følgende områder:

· Flybilletter, buss- og togbiletter, gruppevise og individuelle utenlandsreiser, utstillinger, varemesser og kongresser, firmareiser, og "M.I.C.E.", transfer og shuttelservice;

· Turisme til Serbia - presentasjon av Serbias reiselivsprodukter i det utenlandske markedet.

onama 003

Kjøp av flybilletter gjennom Glob Metropoliten Tours gir flere fordeler:

· Billettservice fra 09.00 til 20.00, med 24/7 assistanse,

· Tilgang til de beste pristilbud fra alle flyselskaper, uansett destinasjon,

· Registrering for "Miles and More" gir særfordeler ved kjøp av flere billetter, og bonuser.

onama 004

Reisearrangementer som er tilpasset kundenes individueller behov og ønsker.

Glob Metropoliten Tours er fokusert på å innfri de behov og ønsker som de individuelle kundene og forretningskundene måtte har, for å gjøre deres reise mest mulig effektiv og hyggelig.

En variasjon av kunders ideer, gjennom innovasjon, kjennskap og erfaring, er implementert profesjonelt med lovet tilfredshet og svært gode betingelser.

Som følge av lang tids samarbeid med verdensledende turoperatører og globale hotell bookingssystemer har Glob Metropoliten Tours mulighet til å inkludere i sine programmer tilbud fra globale turoperatører og velkjente hotellkjeder.

Turisme til Serbia og Balkan:
· "Glob Metropoliten Tours" tilbyr et bredt spekter av turistreiser i Serbia (www.reise-butikk.com);

· Stadig mer populære turer "storbyferie", (utvidede helger);

· Organisering av turer og utflukter med guide;

· Sightseeing i Beograd - et stort utvalg av halvdags-, heldags- og flerdags-turer;

· Turer i Serbia og landene i de tidligere jugoslaviske republikkene: "turer på Balkan";

· Spesielle turer: festivaler, "Guča", "Exit", "Nišville", "Beer Festival", "Kustendorf";

· Programmer for naturelskere - vin og kulinariske (matlaging) turer, kulturelle - historiske turer;

· Opplevelsesturer og spesialprogrammer: arkeologiske, jakt, monasterier, såvel som sommer- og vinter-ferie på Spa og i fjellet;

· Organisering av transfer-tjenester, leie av bil med sjåfør, og transfer fra / til flyplass.

TRANSPORT-TJENESTER

Til transport benytter vi moderne, lukseriøse kjøretøy (Mercedes E og S klasse, Audi 3 og 4). Minibusser (Mercedes med 8+1,13+1,14+1,15+1,16+1,17+1seter), Turbusser på anmodning, busser opptil 91 sitteplasser og kjørt av profesjonelle uniformerte sjåfører som kan utenlandske språk. Selskapet har sertifikater for sikkerhetsstandard i transport.

onama 005

Glob Metropoliten Tours` tilknyttede selskap – Global Sky

onama 006

Global Sky er spesialisert til å representere og yte services for Serbia og Balkan-landene, forretningsreiser med fly, og charterreiser, on-line og off-line airline, såvel som å føre overoppsyn med bagasjehåndteringen på Beograd lufthavn.

Utmerkelser og omtale

I det sterkt konkurransepregede reisemarkedet er det mer viktig nå enn noensinne å yte en utmerket service og beholde kundenes lojalitet. Vår beste utmerkelse er en fornøyd kunde, men vi er også stolte over å presentere noen av prisene og utmerkelsene vi har fått gjennom 18 år i reiselivsbransjen.

onama 007

Golden medal for variety and quality service on the international fair LORIST, Yu champion tourism for long destinations, Golden cup LORIST for quality, YU champion in tourism, IFST, LORIST 2000 CERTIFICATE for profitability, Golden medal for quality, Great golden medal for quality, Tourist Flower Award for Best Incoming Tour Operator.

VELKOMMEN TIL SERBIA OG BEOGRAD!

GLOB METROPOLITEN TOURS

www.reise-butikk.com